Стилиян Петров ще смени в опозиционния отбор Димитър Бербатов като основен претендент

...
Стилиян Петров ще смени в опозиционния отбор Димитър Бербатов като основен претендент
Коментари Харесай

Обрат! Стилиян Петров сменя Бербатов като кандидат за БФС

Стилиян Петров ще смени в опозиционния отбор Димитър Бербатов като главен кандидат за нов началник на Българския футболен съюз, оповестява 19 минути, базирайки се на почитан източник. Причината е, че той е политически по-приемлив претендент като човек с умерено държание.

Проблемът на Бербатов е, че обвързван с него човек стана уредник на погрома, деклариран като кротичък митинг срещу в този момент ръководещите БФС в София предишния месец, както съобщи някогашният състезателен министър Красен Кралев. Тясното съдействие на благоевградчанина с различен отраслов ексминистър - Радостин Василев, който е еднообразно недолюбван от всички политически сили по разнообразни аргументи, само че най-много от ППДБ, чийто лидер на листа беше, само че напусна с мегаскандал, а е и разследван за отправяне на закани, е още един огромен минус за него. И ръководещите, и опозицията са твърдо срещу каквото и да било съдействие с такива хора.

На този декор Стилиян Петров няма нито едно нещо, за което някой би могъл да се хване и да не го поддържа като претендент: огромна футболна кариера у нас и в чужбина, безукорно поводение на терена и отвън него, нито един спор, управнически и организаторски умения, потвърдени с развиването на неговата фондация и благотворителните мачове, които провежда при голям триумф.

Той е доста по-балансиран от Бербатов, който си разреши много обществени изпускания на нерви, изрече думи, които стресират интернационалните организации, както и позволи ангажиране с разнообразни хора, включително и от бизнеса, с нееднозначна известност.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР